Noul Mercedes S-Class e la ani lumina in fata rivalilor. Imagini in premiera din cabina limuzinei de lux

Noul Mercedes S-Class e la ani lumina in fata rivalilor. Imagini in premiera din cabina limuzinei de lux
  • Noul Mercedes S-Class e la ani lumina in fata rivalilor
  • Imagini in premiera din cabina limuzinei de lux
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatei nave amiral a companiei germane va avea loc chiar in toamna acestui an, potrivit celor mai recente informatii oficiale.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul S-Class W223 se anunta a fi un tur de forta si o adevarata demonstratie de maiestrie din partea inginerilor de la Mercedes. Mai ales din punct de vedere tehnologic, acolo unde primele materiale impartite cu publicul larg scot la iveala un display central de dimensiuni generoase, care gazduieste urmatoarea generatie a celebrului sistem de infotainment MBUX.

Cel de-al doilea ecran regasit la nivelul plansei de bord vine montat in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite si ofera inclusiv un mod special, 3D.

Dar acesta nu este decat inceputul, oficialii companiei germane tinand sa precizeze ca urmatoarea generatie a legendarei limuzine de lux se va bucura chiar si de un afisaj pe parbriz cu realitate augmentata. Seria vestilor bune continua in partea din spate a cabinei, acolo unde pasagerii vor descoperi pana la trei display-uri diferite, echipate cu o functie tactila in cazul in care mai era necesara o astfel de precizare.

In urma tratamentului mentionat anterior, numarul butoanelor fizice a scazut cu 27 - comparativ cu actualul model W222, potrivit primelor detalii date publicitatii.

Revenind insa la ecrane, mai trebuie spus ca cel amplasat in centrul consolei va putea fi comandat si cu tehnologie OLED, plus feedback haptic. Cat despre noul sistem de infotainment MBUX, Mercedes dezvaluie ca va invata sa recunoasca intentiile pasageriilor viitorului S-Class si va actiona in consecinta - de exemplu, va avertiza vizual daca o alta masina se apropie in unghiul mort in timp ce acestia...

... vor sa paraseasca interiorul sau va cobori perdeluta cu actionare electrica in cazul in care soferul priveste, peste umar, catre luneta, spune compania germana.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2020