Noul Mercedes S65 Cabrio ofera absolut tot ce ti-ai putea dori de la o decapotabila de top

Noul Mercedes S65 Cabrio ofera absolut tot ce ti-ai putea dori de la o decapotabila de top
  • Mercedes publica primele informatii si fotografii ale noului S65 AMG Cabriolet
  • Decapotabila germana ofera un V12 bi-turbo de sase litri si 630 de cai putere
  • Lista dotarilor oferite in standard se anunta la fel de impresionanta
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul de an vine cu o veste extraordinara pentru fanii decapotabilelor de top: gama de modele Mercedes S-Class Cabriolet se imbogateste cu o noua versiune de inalta performanta.

Vorbim, mai exact, despre o varianta S65 AMG, a carei atractie principala o reprezinta, fara dar si poate, motorizarea bi-turbo cu 12 cilindri in V si capacitate de sase litri.

Livrata pachet alaturi de 630 CP si 1.000 Nm, impresionanta masina germana are nevoie de numai 4.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Nici valoarea din dreptul vitezei maxime nu este de trecut cu vederea, acul vitezometrului urmand sa urce pana la 300 km/h atunci cand se opteaza pentru meniul AMG Driver’s Package.

Mercedes S65 AMG CabrioletMercedes S65 AMG Cabriolet

Apropo, am apucat sa mentionam si ca noul Mercedes S65 AMG Cabriolet consuma, in medie, doar 12 litri de carburant la fiecare 100 de kilometri?

Precizam si timpul de 17 secunde necesar aparitiei sau disparitiei din peisaj a plafonul realizat din material textil si am incheiat cu orice fel de cifra sau numar legat de impresionanta masina germana.

Si asta multumita companiei din Stuttgart, care a refuzat - cel putin pentru moment, sa publice pretul de achizitie al decapotabilei sale de top.

In schimb, comunicatul scris in onoarea noului Mercedes S65 AMG Cabriolet anunta o echipare standard extrem de generoasa, cu totul felul de dotari.

De exemplu, clientii impresionantei masini germane se vor alege cu scaune sport imbracate in piele designo si dotate atat cu un sistem de reglare electrica, cat si cu o functie de climatizare.

Mercedes S65 AMG Cabriolet

Tot fara costuri suplimentare vor fi oferite si cotierele incalzite, tehnologiile AIRCAP si AIRSCARF sau instalatia audio ce poarta semnatura specialistilor Burmester.

Vitezometrul gradat pana la 360 de kilometri pe ora reprezinta o necesitate, oficialii companiei din Stuttgart avand aceeasi impresie si despre navigatia care poate fi controlata inclusiv prin intermediul unui touchpad.

La final, lista bunatatilor cu cost zero se incheie cu optiunea Driving Assistance Package Plus, care promite aproape toate sistemele de siguranta active si pasive disponibile la momentul actual.

Mercedes S65 AMG CabrioletMercedes S65 AMG Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes S65 AMG Cabriolet
mai multe