Noul Porsche 991 debuteaza oficial, ne intampina cu unitati bi-turbo sub capota

Noul Porsche 991 debuteaza oficial, ne intampina cu unitati bi-turbo sub capota
  • Porsche publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului 991 Facelift
  • Automobilul sport german aduce numeroase schimbari la nivel de interior si exterior
  • Principalele noutati le regasim insa la nivel tehnic, acolo unde intalnim unitati bi-turbo
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Porsche au publicat in cursul acestei dimineti primele informatii si fotografii oficiale ale noului 991 Facelift, versiunea imbunatatita a modelului sport german surprinzandu-ne in special prin modificarile suferite la nivel tehnic.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 66-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment ce se desfasoara in perioada 19 - 27 septembrie 2015, noul Porsche 991 Facelift aduce numeroase schimbari la nivel optic, aparitia unor prize de aer suplimentare la nivelul capotei motorului fiind doar inceputul.

Nu de alta, dar cei mai atenti la detalii nu vor rata cu nici modificarile operate la nivelul spoilerelor fata si spate, de un tratament similar avand parte inclusiv jantele din aliaj, blocurile optice si chiar... manerele usilor. In ceea ce priveste departamentul interior, display-ul multitactil ce insoteste acum sistemul de infotainment reprezinta de departe atractia principala.

Porsche 991 Facelift

Si totusi, cele mai importante schimbari le regasim la nivel tehnic, acolo unde versiunea imbunatatita a modelului sport german ne intampina cu... motorizari supraalimentate. Sau, mai corect spus, cu un propulsor bi-turbo in sase cilindri, de trei litri, ce-i confera 370 CP si 450 Nm variantei Carrera, respectiv 420 CP si 500 Nm Porsche-lui 991 Carrera S.

Astfel, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.2, respectiv 3.9 secunde atunci cand clientul opteaza si pentru transmisia PDK cu sapte rapoarte, respectiv optiunea Sport Chrono, fisa cu specificatii tehnice continuand cu viteza maxima de 295, respectiv 308 kilometri pe ora si incheindu-se in cele din urma cu consumul mediu de carburant de 7.4, respectiv 7.7 litri la 100 km.

Disponibil la vanzare incepand cu luna decembrie a acestui an, la un pret de pornire de 96.605 euro, noul Porsche 991 Facelift se mai lauda, de asemenea, si cu o versiune imbunatatita a suspensiei PASM, cu imprumutarea sistemului de directie ce permite virarea tuturor celor patru roti de la modelul GT3, dar si cu o lunga lista de tehnologii pentru un plus de confort si siguranta.

Porsche 991 Facelift

Porsche 991 Facelift

Porsche 991 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Porsche 991 Facelift
mai multe