Noul Range Rover Sport SVR isi anunta aparitia la Goodwood 2014

Noul Range Rover Sport SVR isi anunta aparitia la Goodwood 2014
  • Noul Range Rover Sport SVR va debuta in cursul zilei de maine
  • SUV-ul britanic propune un V8 supraalimentat de 5.0 l si 550 CP
  • Primele exemplare vor putea fi comandate abia anul viitor
Distribuie pe Facebook

Cel mai puternic si mai rapid model de strada din istoria Land Rover va debuta in avanpremiera mondiala chiar in cursul zilei de maine, in cadrul Festivalului de Viteza de la Goodwood. Aflat momentan in curs de dezvoltare, SUV-ul britanic de inalta performanta va sosi la fata locului acompaniat de un camuflaj pentru ascunderea detaliilor exterioare.

BMW X5 M, Mercedes ML63 AMG, Porsche Cayenne Turbo (S), iar lista poate continua la nesfarsit. Exista numeroase optiuni pentru cei care viseaza la un Sport Utility Vehicle cu cifre, numere si valori maxime apropiate de cele ale unui supercar, printre acestea numarandu-se chiar si un Range Rover Sport Supercharged.

Propulsat de un motor V8 supraalimentat de cinci litri, automobilul britanic de inalta performanta se poate lauda cu un total de 510 CP si 625 Nm, primii 100 kilometri pe ora venind astfel dupa numai cinci secunde - situatie ce se datoreaza, bineinteles, si transmisiei automate cu opt rapoarte, respectiv sistemului de tractiune integrala oferite in dotarea standard.

Range Rover Sport SVR

Range Rover Sport SVR

Iar asta nu e tot. Incepand cu anul viitor, cea mai noua generatie a modelului Range Rover Sport va fi disponibila la vanzare si intr-o versiune SVR, pe care oficialii din Gaydon o caracterizeaza ca fiind cel mai puternic si mai rapid automobil oferit vreodata de compania pe care o conduc. Si tindem sa le dam dreptate, cel putin din punctul de vedere al puterii maxime, care va fi de 550 CP.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la cea de-a doua varianta de inalta performanta a popularului SUV britanic se opresc pentru moment aici, insa este de asteptat ca lista sa cu atractii principale sa mai include si alte bunatati, precum o suspensie sport, plus un sistem de franare pe masura valorilor propuse de motorul V8 supraalimentat de cinci litri.

De asemenea, nu ar trebui sa lipseasca din meniu nici imbunatatirile de ordin estetic, precum spoilerele fata / spate agresiv stilizate, extensiile proeminente aplicate aripilor laterale sau jantele de dimensiuni generoase, aspect de care ne vom convinge cel mai probabil in cursul zilei de maine, atunci cand noul Range Rover Sport SVR isi va face prima aparitie publica in cadrul Festivalului de Viteza de la Goodwood. Camuflat, ce-i drept.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Range Rover Sport SVR
mai multe