Noul Roadster Turbo Sport 45 celebreaza 45 de ani de Irmscher

Noul Roadster Turbo Sport 45 celebreaza 45 de ani de Irmscher
Germanii de la Irmscher profita ca sezonul cabrioletelor s-a deschis in mod oficial si lanseaza pe piata noul Roadster Turbo Sport 45, un automobil care celebreaza cea de-a 45-a aniversare a legendarei companii de tuning din Remshalden.
Distribuie pe Facebook

Bucurandu-se de o caroserie realizata dintr-o combinatie de plastic si aluminiu, asezata peste un sasiu tubular din otel, noul Irmscher Roadster Turbo Sport 45 se poate lauda cu o greutate de numai 725 kilograme, detaliu esential in realizarea unor performante dintre cele mai impresionante.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la acceleratia de la 0 la 100 km/h sau viteza maxima raman un mister total la acest moment, insa este bine de stiut ca ultima creatie a companiei de tuning din Remshalden ascunde sub capota un propulsor turbo cu o capacitate de doi litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 265 cai putere si 400 Newton-Metri.

Se mai adauga pe lista cu specificatii tehnice si o suspensie sport, plus un sistem de franare de inalta performanta, iar noul Irmscher Roadster Turbo Sport 45 promite experiente de neuitat, atat pe circuit, cat si pe strada.

Si daca tot veni vorba de rulatul pe drumurile publice, atunci ar trebui precizat ca ultima creatie a companiei de tuning din Remshalden nu duce nici lipsa unor dotari caracteristice confortului, precum tapiteria din piele, scaunele cu incalzire si ventilatie sau soft top-ul impermeabil.

Irmscher Roadster Turbo Sport 45

Distribuie pe Facebook
mai multe