Noul Venom GT Spyder renunta la acoperis, dar pastreaza cei 1.200 cai putere

Noul Venom GT Spyder renunta la acoperis, dar pastreaza cei 1.200 cai putere
1.200 cai putere, 1.200 kilograme si nimic deasupra capului. Cine a spus ca 'banii nu aduc fericirea' trebuie sa isi regandeasca strategia.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit cu surle si trambite in fata intregii planete, Veyron-killer-ul cunoscut sub denumirea de Hennessey Venom GT ascunde sub capota acelasi V8 de 6.2 litri ce a facut faimos si modelul Chevrolet Corvette ZR1. In cazul de fata insa, compresorul mecanic a fost inlocuit de doua turbine uriase, iar puterea maxima a sarit pana la pragul celor 1.200 cai frumosi.

De asemenea, lista cu picanterii tehnice include si alte bunatati, precum transmisie manuala in sase trepte sau greutate maxima de 1.200 kilograme - detalii ce indica clar faptul ca impresionantul hypercar din Texas poate ucide in orice moment.

Drept urmare, pe langa o fisa plina cu numere astronomice - ce include printre altele o acceleratie de la 0 la 96 km/h in 2.5 secunde, respectiv o viteza maxima de peste 440 km/h, noul Hennessey Venom GT este capabil si sa amplifice bataile inimii la fiecare apasare brutala a pedalei de acceleratie.

Si cu toate acestea, creatia companiei din Texas promite sa ofere un numar si mai mare de senzatii extreme, datorita noii-si-mult-asteptatei versiuni Spyder. La fel ca in cazul Coupe-ului, viitorii clienti ai noului model se vor bucura de ecuatia 1.200 cai putere - 1.200 kilograme, insa acoperisul poate fi indepartat pentru o portie extra de dramatism la volan.

Si cum totul are un pret, noul Hennessey Venom GT Spyder poate fi al tau pentru o suma ce porneste de la 1.1 milioane dolari. Pe scurt, asta inseamna cu aproximativ 150.000 dolari mai mult pretul variantei cu acoperis fix.

Noul Venom GT Spyder renunta la acoperis, dar pastreaza cei 1.200 cai putere

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2011