Noutati de la Ferrari: 458 Spider, 599 Hybrid, 599 GTO si un nou Enzo

Noutati de la Ferrari: 458 Spider, 599 Hybrid, 599 GTO si un nou Enzo
Aflat in Australia cu ocazia deschiderii unui nou showroom Ferrari & Maserati in Sydney, Amedeo Felisa (CEO Ferrari) a dezvaluit planurile de viitor ale constructorului italian, planuri ce includ un 458 Spider, 599 Hybrid, 599 GTO si succesorul modelului Enzo!
Distribuie pe Facebook
In ciuda crizei economice, italienii de la Ferrari se pregatesc sa lanseze noi modele in viitorul apropiat, incepand cu noul 458 Italia. Felisa a confirmat ca acest model va primi si o versiune Spider, ce va ajunge la vanzare in 2011, in timp ce un 458 Scuderia nu se regaseste momentan in planurile celor din Maranello.

Un alt model pe care Ferrari il pregateste de zor este 599 Hybrid. Va debuta sub forma de concept in martie la Geneva Motor Show si va avea la baza modelul 599. In plus, Amedeo Felisa a declarat ca prototipurile hibride au obtinut un consum de carburant si emisii mai reduse cu pana la 25%. Chiar si asa, primul hibrid Ferrari, ce va cantari cu 80 kg mai mult, se afla la aproximativ 5 ani de intrarea in productie.

Iar vestile bune nu se opresc aici. De fapt, de abia acum incep. Ferrari 599 GTO vine in curand, iar succesorul lui Enzo se afla in dezvoltare!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2010