Nu a trecut nici macar un an de cand a intrat in productia de serie, insa a fost deja rechemata in service

Nu a trecut nici macar un an de cand a intrat in productia de serie, insa a fost deja rechemata in service
  • Aston Martin recheama in service noul DB11
  • Campania vizeaza 319 masini vandute in SUA
  • De vina este monitorizarea presiunii in pneuri
Distribuie pe Facebook

Una dintre cele mai scumpe masini ale momentului a fost rechemata in service la mai putin de un an de la debutul productiei de serie.

Aston Martin a reusit performanta de a rechema un model in service la mai putin de un an de la intrarea acestuia in productia de serie. Este vorba despre noul DB11 care, aparent, intampina o serie de probleme la nivelul sistemului de monitorizare a presiunii in pneuri.

Chiar daca nu pare nimic alarmant - cel putin la prima vedere, o astfel de situatie nu este trecuta cu vederea de autoritatile federale de peste Ocean. Drept urmare, compania britanica are de lucru in urmatoarea perioada: sa investigheze si, eventual, sa repare 319 masini.

Aston Martin DB11

Aston Martin DB11

Intr-o alta ordine de idei, discutam despre toata productia modelului DB11 realizata intre 17 noiembrie 2016 - 13 iunie 2017 pentru piata din SUA. Toate exemplare implicate in acest recall vor primi un update de soft, au anuntat recent oficialii Aston Martin.

Despre Aston Martin DB11

Urmasul iconicului DB9, noul Aston Martin DB11 a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara anului 2016. Modelul britanic ascundea initial sub capota un motor V12 cu doua turbine, de 5.2 litri si peste 600 de cai putere.

De la sfarsitul lui iunie, clientii pot opta si pentru o versiune de baza echipata cu unitatea V8 bi-turbo de 3.982 de centimetri cubi a germanului Mercedes AMG GT S. In cazul de fata, valorile maxime nu depasesc 510 CP si 675 Nm, potrivit primelor informatii.

Peste aproximativ opt luni, Aston Martin va lansa si o varianta decapotabila a noului DB11. Ramane de vazut daca si de-aceasta data gama de motorizari va cuprinde tot doua optiuni: una cu 12 cilindri si una cu numai opt pistoane, ambele cu o configuratie in V.

Aston Martin DB11 cu motor V8

Aston Martin DB11 cu motor V8

Aston Martin DB11 cu motor V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Aston Martin DB11 cu motor V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2017