Nu ai mai vazut asa Mercedes: are patru usi secrete si trei randuri de scaune

Nu ai mai vazut asa Mercedes: are patru usi secrete si trei randuri de scaune
  • Un american isi vinde pe internet vechiul Mercedes E-Class
  • Este vorba despre un exemplar modificat de compania BINZ
  • Nota de plata se ridica la fabuloasa suma de 78.888 de dolari
Distribuie pe Facebook

La fel de interesant este si aspecul tehnic, care culmineaza cu unitatea V6 supraalimentata cu un compresor mecanic. Sistemul de franare merita si el toata atentia ta: include etriere in patru pistoane de Ferrari F40.

Clasa S ramane cea mai titrata creatie de la Mercedes, insa pentru persoanele care cauta sa epateze... si un E-Class este suficient. Cu conditia ca masina de clasa medie a companiei din Stuttgart sa fi trecut prin mainile nemtilor de la BINZ.

Lucru care s-a si intampla cu exemplarul din cazul de fata, scos de curand la vanzare peste Ocean. La pretul de 78.888 de dolari, o nimica toata in comparatie cu cat a costat limuzina de noua: 180 de mii $, plus 57 de mii $ pentru tuning.

Dar ce primeste persoana care alege sa isi investeasca banii in aceasta masina Mercedes E320 din 2002? O caroserie cu opt portiere - din care patru ascunse, pusa in miscare de o motorizare V6 cu compresor mecanic, pentru inceput.

Binz E320 de vanzare

Binz E320 de vanzare

Impresioneaza este si cabina limuzinei din Stuttgart, pe care nemtii de la BINZ au mai echipat-o cu un rand de scaune. Nu insa numarul ocupantilor care pot lua acum loc la interior conteaza, ci felul in care pasagerii vor fi intampinati.

Alaturi de piele fina si lemn masiv, evident, materialelor de calitate superioara alaturandu-li-se dotari pe care nu le intalniesti de obicei in masina de clasa medie de la Mercedes. Iar acum ne referim in special la compartimentul refrigerator.

Exista, in cazul in care te intrebai, si o masuta perfecta pentru discutiile legate de afaceri, cu suport pentru pahare inclus. Apoi, ne mai spune anuntul de vanzare, respectiva limuzina BINZ E320 ofera si un sistem multimedia custom.

Sub capota acestei masini candva marca Mercedes se ascunde, dupa cum precizam si initial, o motorizare V6 cu compresor mecanic (de la Kleemann). Puterea maxima se ridica la 330 CP si ajunge la roti printr-o cutie automata.

Nu stim absolut nimic despre performantele in linie dreapta ale limuzinei BINZ E320, dar putem spune ca forta de oprire este asigurata de discuri Brembo si etriere de Ferrari F40. Montate in spatele unor jante Lorinser pe 17 inch.

Binz E320 de vanzare

Binz E320 de vanzare

Binz E320 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Binz E320 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2018