Nu are rival. Noua masina de la Mercedes face suta in doar 2.9 secunde si bate tot de la Audi si BMW. Cat costa in Romania

Nu are rival. Noua masina de la Mercedes face suta in doar 2.9 secunde si bate tot de la Audi si BMW. Cat costa in Romania
  • Nu are rival
  • Noua masina de la Mercedes face suta in doar 2.9 secunde si bate tot de la Audi si BMW
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Multibeam LED, suspensie AMG RIDE CONTROL +, instrumente de bord digitale si tapiterie realizata din piele Nappa - potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, in prima parte a toamnei trecute, impresionanta masina comercializata de divizia Mercedes-AMG sub denumirea de GT 63 S E Performance a fost lansata recent, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la fabuloasa suma de 205.290 de euro, conform site-ului local.

Insotita de un benzinar V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de patru litri - la care se adauga un motor electric cu propria cutie si o baterie de 6.1 kWh, asa cum precizam si la momentul premierei mondiale, respectiva versiune beneficiaza de o putere maxima ce urca pana la pragul imposibil de ignorat de 843 de cai.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua - extrem de important de mentionat, cu un cuplu ce variaza intre 1.010 si 1.470 de Newton-Metri, anunta un comunicat de presa oferit de oficialii companiei producatoare, printre performantele disponibile la apasarea pedalei de acceleratie numarandu-se si un timp de 2.9 secunde pentru proba 0 - 100 km/h. Evident.

Aceeasi extrema varianta pe nume Mercedes-AMG GT 63 S E Performance mai pune la dispozitia clientilor cu dare de mana si o viteza de 316 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant, in cazul in care conteaza, se invarte in jurul valorii de 8.6 litri la 100 de kilometri - multumita si autonomiei electrice de 12 km.

Seria vestilor bune se incheie cu o lista cu dotari standard extrem de bogata, suma de 205.290 de euro traducandu-se si printr-o pereche de faruri Multibeam LED, un set de jante pe 20 de inch, suspensie AMG RIDE CONTROL +, instrumente de bord digitale, lumini ambientale, display central de 12.3 inch, boxe din gama Burmester, tapiterie din piele Nappa etc.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Mercedes-AMG GT 63 S E Performance
mai multe