Nu clipi: Noul Mercedes CLS63 AMG vine la LA Auto Show!

Nu clipi: Noul Mercedes CLS63 AMG vine la LA Auto Show!
Atentie, nu clipi! Doar nu ai vrea sa ratezi debutul noului Mercedes CLS63 AMG, nu-i asa? Conform ultimelor zvonuri momentul mult-asteptat se apropie cu pasi repezi, coupe-ul cu patru usi din Affalterbach urmand a sosi la LA Auto Show.
Distribuie pe Facebook

Noua generatie a deja-celebrului Mercedes CLS a debutat in toamna acestui an la Paris Motor Show, iar toate mintile au fost acum indreptate catre versiunea de performanta ce poarta semnatura celor de la AMG. Caci un CLS63 AMG nu va lipsi din portfoliul celor de la Mercedes, debutul acestui model fiind mai aproape decat s-ar fi crezut - data: luna noiembrie; locul: Los Angeles Auto Show.

Chiar si asa, detaliile tehnice nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Asemeni recent-imbunatatitelor CL63 si S63 AMG, noul Mercedes CLS63 AMG va ascunde sub capota un motor V8 biturbo de 5.5 litri, gata sa livreze nu mai putin de 544 cai putere si 800 Nm. Vrei mai mult de atat? Pachetul AMG Performance, disponibil optional, este gata oricand sa iti ofere pana la 571 CP si 900 Nm!

In mod normal, transmisia automata in sapte trepte, suspensia modificata si sistemul performant de franare nu vor lipsi de pe lista cu imbunatatiri tehnice, la capitolul aspect urmand a puncta body kit-ul mult mai agresiv, noile jante, scaunele sport, volanul cu padele si, bineinteles, insertiile de fibra de carbon.

Iar asta nu e tot. Un alt model spectaculos, ce se pregateste sa debuteze luna viitoare la Los Angeles Auto Show, va fi modelul Lamborghini Gallardo Performante.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2010