Nu exista Audi sau BMW care sa concureze cu asa ceva. Dovada perfecta ca Mercedes S-Class e limuzina suprema

Nu exista Audi sau BMW care sa concureze cu asa ceva. Dovada perfecta ca Mercedes S-Class e limuzina suprema
  • Mercedes ofera actualul S-Class si intr-o varianta Maybach
  • Versiunea respectiva are o lungime de peste 5.4 metri
  • Sub capota sunt oferite doua motorizari biturbo pe benzina
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, automobilul companiei germane utilizeaza o motorizare cu 12 cilindri si doua turbine, care produce putin peste 520 de cai putere.

Lansat pe piata in cursul anului 2013 si trecut de curand printr-un binemeritat facelift, actualul Mercedes S-Class este disponibil la vanzare in nu mai putin de cinci variante diferite.

Una dintre aceste versiuni este comercializata alaturi de sigla Maybach si impresioneaza in special prin dimensiunile impunatoare ale caroseriei; lungimea totala depaseste 5.4 metri, de exemplu.

Nu este insa nici pe departe singurul aspect capabil sa atraga atentia, accentele cromate omniprezente la nivelul exteriorului sau jantele cu design unic avand un impact asemanator.

Fiind vorba despre un Maybach, punctul forte al acestui Mercedes S-Class il reprezinta fara doar si poate interiorul pentru patru sau cinci persoane - acolo unde dotarile de lux sunt la ordinea zilei.

Pielea in doua culori, ornamentele din lemn masiv, scaunele capabile sa se incline pentru un maximum de confort ori compartimentul refrigerator sunt un prim exemplu in acest sens.

Alte detalii includ perdelute cu actionare electrica, o consola centrala care se intinde de-a lungul cabine, dar si doua monitoare montate in spatele tetierelor fata, ce pot fi actionate individuale.

Intr-un final, luxosul Mercedes-Maybach S-Class nu face rabat nici la capitolul performanta, singurele propulsoare disponibile fiind un V8 si un V12 - ambele cu cate doua turbine.

Daca vine vorba despre urmatorul material video, rolul principal avem modelul S600, care gazduieste in compartimentul motor cea din urma motorizare, de sase litri si putin peste 520 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe