Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Dovada ca Mercedes face cele mai luxoase masini germane din lume

Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Dovada ca Mercedes face cele mai luxoase masini germane din lume
  • Prima decapotabila din istoria moderna a companiei Maybach a debutat acum mai bine de trei ani
  • Versiunea Mercedes S650 Cabriolet combina o motorizare V12 bi-turbo cu diferite dotari de lux
  • Productia totala a masinii germane de 630 de cai putere a fost limitata la doar 300 de exemplare
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu 12 cilindri in V si puterea maxima de 630 de cai desavarseste reteta bijuteriei din Stuttgart.

Cu mai bine de 36 de luni in urma, cu ocazia Salonului Auto organizat la Los Angeles in toamna anului 2016, Mercedes prezenta in fata lumii intregi prima decapotabila din istoria moderna a companiei Maybach. Oferita intr-o editie limitata la doar 300 de exemplare...

... bijuteria producatorului german promitea inclusiv o motorizare V12 cu 630 de cai putere si performante demne de o sportiva de top.

In lipsa acceleratiilor fulminante, impresionanta masina din Stuttgart promite o experienta de neuitat datorita numeroaselor dotari de lux prezente in piesaj. Lemnul masiv, pielea partial perforata, plus cusaturile sub forma de carouri sunt numai cateva exemple in acest sens.

Alte detalii includ scaune cu actionare electrica si functie de memorare a pozitiei, din a caror echipare nu lipsesc nici incalzirea ori racirea.

Referitor la pretul de vanzare al exclusivistului Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, ei bine... exemplarul din urmatorul video se bucura zilele acestea de o reducere de pret, astfel ca nota de plata se apropie de 310.000 de dolari. Mult sau putin, depinde de unghiul din care privesti.

Distribuie pe Facebook
mai multe