Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Mercedes-ul din 2005 are motor V12 de 604 CP si 1.000 Nm

Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Mercedes-ul din 2005 are motor V12 de 604 CP si 1.000 Nm
  • Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva
  • Mercedes-ul din 2005 are motor V12 de 604 CP si 1.000 Nm
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de navigatie cu display color in dotare. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate, ce poarta semnatura specialistilor de la Bose, important de adaugat.

Lansata pe piata acum mai bine de 20 de ani si oferita, spre comercializare, pana in 2006, cea de-a doua generatie a extravagantului Mercedes CL si-a intampinat clientii - de-a lungul carierei, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse la dispozitia persoanelor dornice sa epateze regasindu-se si o versiune de top CL65 AMG, respectivul vehicul impresionand in special prin propulsorul instalat sub capota: un agregat in 12 cilindri, cu doua turbine, plus o capacitate de sase litri - pe benzina, care livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 604 cai putere si, mare atentie!, 1.000 de Newton-Metri, dupa cum precizam anterior, in titlul acestui scurt material.

Mercedes CL65 AMG de vanzare

Mercedes CL65 AMG de vanzare

Mercedes CL65 AMG de vanzare

Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 4.4 secunde - acul vitezometrului urmand sa isi continue ulterior incursiunea, fara niciun fel de emotie ori problema, pana la o viteza limitata electronic la 250 de kilometri pe ora, astfel ca din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am exagera cu nimic, nici discurile de franare perforate, cu etriere supradimensionate in echipare, suspensia Active Body Control s.a.m.d.

Despre incredibila varianta Mercedes CL65 AMG este vorba, inutil de mentionat, si in acest scurt material, un astfel de exemplar pornind de curand - pe parcursul zilelor precedente, in cautarea unui nou proprietar. Disponibil in schimbul unei sume de - mare atentie!, 38.500 de dolari, meniul in cauza pluseaza cu un rulaj de 76.186 km, seria atractiilor principale cuprinzand inclusiv o pereche de faruri cu tehnologie bi-xenon, un set de jante cu diametrul de 19 inch, sculptate din aliaj usor, scaune fata cu actionare electrica si functii de memorare a pozitiei, incalzire, ventilatie, masaj, o tapiterie realizata din piele fina, climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone, etc.

Mercedes CL65 AMG de vanzare

Mercedes CL65 AMG de vanzare

Mercedes CL65 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (169) Poze Mercedes CL65 AMG de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2023