Nu-i nici gluma, nu-i nici zvon, Lambo pregateste-un nou LM002

Nu-i nici gluma, nu-i nici zvon, Lambo pregateste-un nou LM002
Ok, lasand la o parte faptul ca aceasta este probabil cea mai putin inspirata rima pe care am auzit-o vreodata, totul este cat se poate de real. Italienii de la Lamborghini vor dezvalui in urmatoarele luni un concept car ce va anunta revenirea constructorului din Sant'Agata Bolognese in segmentul SUV-urilor.
Distribuie pe Facebook

Ca Lamborghini pregateste un al treilea automobil, nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Si cu toate acestea, cei care visau la o versiune de serie a conceptului-sedan Estoque ar putea avea parte de o surpriza uriasa. Conform publicatiei italienesti Quattroruote, compania din Sant'Agata Bolognese va sosi la Salonul Auto de la Beijing - eveniment ce ia startul peste aproximativ trei luni, cu un concept car ce va anunta revenirea celebrului constructor de supermasini in segmentul SUV-urilor.

Desi informatiile oficiale sunt limitate la acest moment, Quattroruote afirma ca versiunea de serie a modelului ce poarta denumirea de cod LB736 va sosi abia peste trei ani, in 2015. In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorul SUV Lamborghini ar putea ascunde sub capota fie un V10, fie un V8 ajutat de unul sau doua motoare electrice. Indiferent de propulsie, un lucru este cert: automobilul companiei din Sant'Agata Bolognese va beneficia de o putere maxima ce se va invarti undeva in jurul a 700 CP.

In loc de concluzie: In cazul in care ideea unui SUV Lamborghini iti suna odios, atunci afla ca viitorul model al constructorului italian va fi construit pe aceeasi platfoma cu urmatoarea generatie a germanului... Audi Q7. Aceeasi platforma ce va fi, cel mai probabil, utilizata si de noile VW Touareg, Porsche Cayenne sau... viitorul SUV Bentley.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2012