Nu l-ai mai vazut niciodata intr-o asemenea ipostaza. Test de acceleratie cu cel mai luxos automobil al planetei

Nu l-ai mai vazut niciodata intr-o asemenea ipostaza. Test de acceleratie cu cel mai luxos automobil al planetei
  • Noul Rolls-Royce Ghost Black Badge ofera un motor V12 de 600+ CP
  • Automobilul britanic sprinteaza pana la 100 km/h in 4.8 secunde
  • Viteza maxima este limitata electronic la 250 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Cu productia modelului Phantom incheiata, noul Rolls-Royce Ghost devine optiunea ideala pentru clientii care isi doresc sa experimenteze luxul suprem in materie de automobile.

Uita de Audi A8, BMW Seria 7 sau Mercedes S-Class. Cele trei modele de top ale industriei auto germane nu au nici macar o singura sansa in fata noului Rolls-Royce Ghost, etalonul in materie de lux si opulenta.

Spre deosebire insa de Phantom, produsul entry-level al companiei britanice pune accentul nu doar pe confort, ci si pe dinamica sau chiar performante, de tipul acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Pana la urma urmei, nu degeaba fiecare Ghost este livrat de Rolls-Royce alaturi de un propulsor cu 12 cilindri in V si doua turbine, care stoarce din cei 6.6 litri disponibili o putere maxima de peste 600 CP.

Asadar, potrivit fisei tehnice a modelului britanic de lux, ecuatia 0 - 100 kmn/h isi gaseste rezolvarea dupa numai 4.8 secunde, insa mult mai intriganta este viteza de top limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Iar daca tot veni vorba despre sprinturi si viteze de top, despre aceste subiecte este si urmatorul material video, care surprinde noul Rolls-Royce Ghost Black Badge cu pedala de acceleratie la podea.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2017