Nu se mai fac masini ca pe vremuri. Acest Audi A6 din 2010 are patru portiere si un motor V10 biturbo

Nu se mai fac masini ca pe vremuri. Acest Audi A6 din 2010 are patru portiere si un motor V10 biturbo
  • Un exclusivist Audi RS6 Plus a fost scos de curand la vanzare
  • Automobilul german vine cu patru portiere si un motor V10 biturbo
  • Cumparatorul modelului in cauza va plati pe acesta 47.500 euro
Distribuie pe Facebook

In plus, automobilul german a fost comercializat intr-o editie limitata la doar 500 exemplare, fiecare capabil de o viteza maxima de 303 km/h.

Chiar daca nimeni nu se poate plange de cum au evoluat in anii ce au trecut modelele de clasa mare si inalta performanta, parca deceniul anterior a fost mult mai interesant din punctul de vedere al ofertei producatorilor de automobile.

Au aparut pe piata masini precum Audi RS6 C6 si BMW M5 E60, care continua sa impresioneze inclusiv in ziua de astazi - nu atat prin acceleratia de la 0 la 100 km/h sau viteza maxima, cat prin motorul cu zece cilindri indesat sub capota.

Audi RS6 Sedan de vanzare

Audi RS6 Sedan de vanzare

Despre unul dintre aceste doua modele de clasa mare si inalta performanta este vorba, de altfel, si in cazul de fata, in rolul principal regasindu-se automobilul producatorului din Ingolstadt, dupa cum urmeaza sa afli din cele ce urmeaza.

Mai mult decat atat, pentru ca totul sa fie si mai palpitant, respectivul Audi RS6 face parte din editia speciala Plus, pe care germanii au vandut-o intr-un numar limitat la doar 500 de exemplare - fiecare capabil sa atinga putin peste 303 km/h.

Si totul multumita unui motor cu zece cilindri, daca mai era nevoie de precizat, echipat de inginerii producatorului din Ingolstadt atat cu doua turbine, cat si cu o capacitate cilindrica de cinci litri, de unde si puterea de 580 CP din fisa tehnica.

O cutie automata cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala au insotit fiecare RS6 - Plus sau normal, iesit de pe portile fabricii Audi, astfel ca si timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h este unul de poveste: 4.5 secunde.

Revenind la exemplarul din acest material, masina de clasa mare si inalta performanta din anul 2010 a fost scoasa la vanzare pentru 47.500 de euro, suma in care sunt cuprinse inclusiv numeroase dotari de top, interioare si exterioare.

Audi RS6 Sedan de vanzare

Audi RS6 Sedan de vanzare

Audi RS6 Sedan de vanzare

Audi RS6 Sedan de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Audi RS6 Sedan de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2018