Nu se mai fac masini ca pe vremuri. Camioneta din 2005 are motor V10 de Viper si cutie manuala

Nu se mai fac masini ca pe vremuri. Camioneta din 2005 are motor V10 de Viper si cutie manuala
  • Un american isi vinde vechiul Ram SRT-10
  • Camioneta Dodge ofera motorul V10 de pe Viper
  • Motorul de 8.3 litri e cuplat la o manuala
Distribuie pe Facebook

O camioneta cu motor de supercar? Exista! Cu cat se mai vinde astazi un Dodge Ram SRT-10? Aflam chiar din randurile urmatoare!

Inainte ca pretul benzinei sa explodeze, iar autoritatile sa impuna norme de poluare mai exigente, Dodge si-a luat inima in dinti si a lansat pe piata o camioneta cu motor de supercar. Vorbim, evident, despre celebrul Ram SRT-10, sub capota caruia a fost montat V10-le de pe Viper-ul din acea perioada de timp.

Spre deliciul clientilor, propulsorul cu peste 500 CP avea sa lucreze si in cazul de fata alaturi de o cutie manuala, cu sase rapoarte, condusul masinii americane generand astfel sentimente cu adevarat unice. Chiar si prin prisma performantelor in linie dreapta: acceleratia de la 0 la 96 km/h se realiza in doar 4.9 secunde.

Tinand cont de acest ultim aspect, nu este deloc de mirare ca fiecare Ram SRT-10 asamblat de Dodge a primit din partea companiei de peste Ocean inclusiv o suspensie mai joasa si un sistem de franare mai eficient. Seria imbunatatirilor continua cu diverse elemente speciale de ordin estetic, interioare si exterioare.

Cu cat se mai vinde astazi un exemplar al camionetei cu motor de supercar? 20.900 de dolari daca discutam despre masina americana din cazul de fata, fabricata in cursul anului 2005 si rulata pentru aproximativ 122.000 de kilometri, potrivit informatiilor din anuntul de vanzare publicat pe celebrul site ebay.

Pe langa detaliile mentionate anterior, respectivul Ram SRT-10 se mai poate lauda si cu jante din aliaj pe 22 de inch, tapiterie din piele neagra, plus aer conditionat manual. Totodata, spectaculoasa creatie a celor de la Dodge mai vine si cu geamuri electrice, pilot automat sau... CD player, exact ca pe vremuri.

Ram SRT-10 de vanzare

Ram SRT-10 de vanzare

Ram SRT-10 de vanzare

Ram SRT-10 de vanzare

Ram SRT-10 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ram SRT-10 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2019