Nu va trece niciodata neobservat. Uite BMW-ul cu caroserie mov!

Nu va trece niciodata neobservat. Uite BMW-ul cu caroserie mov!
  • Showroom-ul BMW din Abu Dhabi are la vanzare un M3 cu adevarat unic
  • Exemplarul in cauza este finisat la exterior in nuanta Twilight Purple
  • Interiorul propune o combinatie inedita de piele maronie si lemn masiv
Distribuie pe Facebook

Showroom-ul BMW din Abu Dhabi are la vanzare un M3 cu adevarat unic. Nu-i stim inca pretul, insa face toti banii din lume, daca este sa ne intrebi pe noi.

Se remarca la o exterior printr-o caroserie de culoare mov, in timp ce interiorul sau propune un mixt de piele maronie si lemn lucios. Chiar daca a reusit sa ne cucereasca deja, povestea acestui M3 F80 nu se incheie aici.

Acelasi exemplar al automobilului bavarez de inalta performanta - care, fie acum vorba intre noi, poate fi admirat in carne si oase in cadrul showroom-ului BMW din Abu Dhabi, se mai lauda, de exemplu, si cu jante bi-colore in cinci spite duble.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici ornamentele din fibra de carbon, mult ravnitul material finisand inclusiv prizele frontale de aer, difuzorul posterior, oglinzile laterale, dar si plafonul sau eleronul destinat portbagajului.

BMW M3 Sedan in nuanta Twilight PurpleBMW M3 Sedan in nuanta Twilight Purple

BMW M3 Sedan in nuanta Twilight Purple

Si despre interiorul acestui M3 F80 se mai pot spune una-doua chestii, automobilul bavarez de inalta performanta plusand cu un volan sport imbracat in Alcantara si cusaturi contrastante pentru consola centrala sau scaunele cu suport lateral marit.

Informatiile cu privire la partea tehnica a exemplarului expus in cadrul showroom-ului BMW din Abu Dhabi lipsesc cu desavarsire pentru moment, singura certitudine fiind prezenta sub capota a unui I6 bi-turbo de trei litri.

Daca acesta nu a suferit intre timp niciun fel de imbunatatire, atunci fisa tehnica anunta in continuare un total de 431 CP si 550 Nm - suficient pentru ca primii 100 km/h sa vina dupa 4.1 secunde multumita transmisiei cu dublu ambreiaj din dotare.

Vestile bune continua cu viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, astfel ca posesorului acestui BMW M3 F80 se poate face imediat nevazut in cazul in care incepe sa se simta infoncortabil de la atatea priviri admirative.

BMW M3 Sedan in nuanta Twilight Purple

BMW M3 Sedan in nuanta Twilight PurpleBMW M3 Sedan in nuanta Twilight Purple

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze BMW M3 Sedan in nuanta Twilight Purple
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2016