Nu vrei sa ratezi asa ceva. Vezi cum arata de aproape noul Audi RS5 Coupe!

Nu vrei sa ratezi asa ceva. Vezi cum arata de aproape noul Audi RS5 Coupe!
  • Noul Audi RS5 Coupe a debutat oficial la Geneva
  • Automobilul german ofera un V6 de 2.9 litri si 450 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h se va realiza in 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului german de inalta performanta gazduieste in compartimentul motor o unitate cu sase cilindri in V, doua turbine si 450 de cai putere.

Versiunea imbunatatita a modelului RS3 Sportback nu a fost unica surpriza pregatita de Audi pentru editia din acest an a Salonului International de la Geneva.

In cadrul aceluiasi eveniment desfasurat in perioada 9 - 19 martie, producatorul german de automobile a mai adus si generatia cu numarul doi a coupe-ului RS5.

Pusa in miscare de o unitate cu sase cilindri in V, doua turbine si 450 de cai putere, sportiva din Ingolstadt promite o viteza maxima de pana la 280 kilometri pe ora.

De asemenea, multumita sistemului quattro disponibil inca din echiparea standard, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp de numai 3.9 secunde.

Fara niciun cost suplimentar este oferita si cutia tiptronic in opt trepte, pe cand lista cu optionale anunta suspensie Dynamic Ride Control si frane din carbon.

La nivel estetic, cea de-a doua generatie a coupe-ului Audi RS5 impresioneaza in special prin detaliile agresiv stilizate caracteristice spoilerelor fata / spate.

Nu vor trece insa neobservate nici pragurile laterale proeminente, care fac legatura intre jante din aliaj cu design unic si diametru de pana la 20 de inch.

Volanul in trei spite cu parte inferioara plata si scaunele sport cu suport lateral marit se numara printre principalele atractii ale departamentului interior.

Sportiva producatorului german de automobile va fi disponibila la vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la un pret de pornire de 80.900 euro.

Clientii cu dare de mana mai pot opta si pentru faruri cu matrice de LED-uri, plafon din carbon ori tapiterie din Nappa si cusaturi realizate sub forma de carouri.

Audi RS5 Coupe - Poze Reale

Audi RS5 Coupe - Poze Reale

Audi RS5 Coupe - Poze Reale

Audi RS5 Coupe - Poze Reale

Audi RS5 Coupe - Poze Reale

Audi RS5 Coupe - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi RS5 Coupe - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2017