Numai 19 oameni din lume o vor putea avea. Primele noua masini s-au vandut insa deja

Numai 19 oameni din lume o vor putea avea. Primele noua masini s-au vandut insa deja
  • Numai 19 oameni din lume o vor putea avea
  • Primele noua masini s-au vandut insa deja
Distribuie pe Facebook

Sub capota fiecarui exemplar produs se va ascunde o motorizare V8 de 6.2 litri, cu compresor mecanic, si 660 de cai putere.

Inceputul lunii noiembrie marcheaza debutul unei noi masini ce poarta semnatura specialistilor companiei Zagato, proaspat anuntatul Iso Rivolta GTZ avand la baza platforma celei mai recente generatii a sportivei Corvette Z06. De la aceasta a fost preluata, de asemenea, si motorizarea supraalimentata, pe benzina, cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Zagato Iso Rivolta GTZ

Cuplata la o transmisie automata cu opt rapoarte, unitatea apartinand familiei de motoare LT4 de la General Motors livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 660 de cai putere si, totodata, putin peste 880 Nm.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate dupa doar 3.7 secunde, in timp ce viteza maxima se ridica la 315 km/h. Informatiile referitoare la consumul mediu de carburant raman mare un mister, insa clientii vor uita complet de acest aspect odata ce vor privi catre noua caroserie realizata exclusiv din fibra de carbon si inspirata de Iso Grifo A3.

Pretul de vanzare reprezinta o alta necunoscuta a proaspat anuntatului Iso Rivolta GTZ, oficialii companiei Zagato preferand sa se limiteze la a dezvalui ca productia totala nu va depasi 19 unitati, noua masini fiind deja rezervate.

Zagato Iso Rivolta GTZ

Zagato Iso Rivolta GTZ

Zagato Iso Rivolta GTZ

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Zagato Iso Rivolta GTZ
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2020