Numai un singur om de pe Pamant il poate avea. BMW-ul din 2017 este unic in lume

  • Numai un singur om de pe Pamant il poate avea
  • BMW-ul din 2017 este unic in lume
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare? Acesta, dar si multe alte aspecte extrem de interesante, chiar in cele ce urmeaza.

Singurul M2 fabricat si livrat de BMW in nuanta Austin Yellow a fost scos recent la vanzare, pe internet. Potrivit anuntului publicat pe site-ul dealerului McLaren Boston, exemplarul din 2017 ii apartine colectionarului Michael Fux, care a cheltuit peste 35.000 de dolari doar pe echipamentele optionale.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu mai multe elemente exterioare din fibra de carbon, jantele supradimensionate in cinci spite si evacuarea cvadrupla promitand, la randul lor, sa atraga numeroase priviri.

BMW M2 Coupe de vanzare

BMW M2 Coupe de vanzare

BMW M2 Coupe de vanzare

La interior, in schimb, principalele puncte de atractie constau in scaunele fata cu suport lateral marit si reglare electrica, carora li se alatura un volan multifunctional cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza. Alte detalii includ tapiterie din piele neagra, plus cusaturi contrastante si accente de Alcantara.

In compartimentul motor, singurul M2 fabricat si livrat de BMW in nuanta Austin Yellow gazduieste un benzinar turbo cu sase cilindri in linie, de trei litri si undeva in jurul a 365 de cai putere, daca mai era nevoie de precizat.

Exemplarul din 2017, despre care se spune ca ar fi venit, de nou, cu o nota de plata de aproximativ 114.000 de dolari, a fost scos la vanzare de McLaren Boston pentru "numai" 79.900 de dolari. Reducerea de pret este cu atat mai interesanta cu cat instrumentele de bord indica 453 de kilometri parcursi in total.

BMW M2 Coupe de vanzare

BMW M2 Coupe de vanzare

BMW M2 Coupe de vanzare

BMW M2 Coupe de vanzare

BMW M2 Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze BMW M2 Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 August 2020