Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Super-limuzina din '98 e unica in lume

Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Super-limuzina din '98 e unica in lume
  • Super-limuzina unui seic a fost scoasa la vanzare in Polonia
  • Este vorba despre un Lexus LS400 Long unic in lume
  • Masina din '98 a parcurs mai putin de 15.000 de kilometri in total
Distribuie pe Facebook

In compartimentul motor, un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri dezvolta o putere maxima de 284 CP, potrivit anuntului de vanzare.

Un dealer auto din Polonia ofera zilele acestea spre vanzare o masina mai putin obisnuita. Este vorba, mai precis, despre un Lexus LS400 Long unic in lume, folosit (aparent) de un seic in timpul vizitelor sale pe Batranul Continent.

Potrivit actualului proprietar, super-limuzina fabricata in cursul anului 1998 a parcurs doar 14.938 de kilometri de la momentul parasirii liniei de productie si pana la data de 12 mai a.c.

Lexus LS400 Long de vanzare

Un alt element principal de atractie il reprezinta benzinarul aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri regasit in compartimentul motor, ce dezvolta o putere maxima de 284 CP. Sau, cel putin, asa se specifica in anuntul de vanzare.

Apoi, acelasi Lexus LS400 Long unic in lume se mai poate lauda si cu un interior... demn de un avion privat, cresterea ampatamentului traducandu-se printr-un plus (considerabil) de spatiu.

Intr-un final, super-limuzina fabricata in cursul anului 1998 a primit si cateva dotari demne de un proprietar extrem de important, precum telefonul pozitionat in spatele cotierei fata. Sau, evident, televizorul instalat in imediata apropiere.

Referitor la nota de plata pe care viitorul cumparator o va avea de achitat, ei bine... vestile nu sunt tocmai imbucuratoare: vorbim despre nici mai mult, nici mai putin de 39.000 de euro.

Lexus LS400 Long de vanzare

Lexus LS400 Long de vanzare

Lexus LS400 Long de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Lexus LS400 Long de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2020