Numai un singur om din lume o poate avea. Cea mai noua masina de la Bugatti costa 16.7 milioane euro si e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Cea mai noua masina de la Bugatti costa 16.7 milioane euro si e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Cea mai noua masina de la Bugatti costa 16.7 milioane euro si e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu 16 cilindri si patru turbine, de opt litri, dezvolta o putere maxima de 1.500 de cai. Plus 1.600 Nm.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 24 de luni, inca de la inceputul primaverii anului 2019, unicul exemplar oferit de compania Bugatti sub denumirea de La Voiture Noire este pregatit sa isi intalneasca proprietarul care l-a achizitionat in schimbul unei sume, se spune, de 16.7 milioane euro. Nu inainte insa de a (li) se arata, cel mai probabil pentru prima si ultima data, si muritorilor de rand.

Dezvoltata pe parcursul a mai bine de 65.000 de ore, potrivit chiar producatorului cu sediul in Molsheim, respectiva masina reprezinta un omagiu adus vechiului Type 57 SC Atlantic detinut de Jean Bugatti. Si disparut fara urma.

Bugatti La Voiture Noire

Finisat intr-o nuanta de negru, dupa cum o sugereaza si numele sau, unicul Bugatti La Voiture Noire de pe planeta Pamant se remarca in special prin contrastul dintre partea frontala alungita si spatele scurt. Comparativ cu un Chiron, produs aflat, de altfel, la baza, lungimea caroseriei a crescut cu aproximativ 450 de milimetri, pe cand ampatamentul este mai mare cu undeva in jurul a 250 de milimetri.

In timp ce reteta specifica departamentului exterior nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni, meniul de la interior continua sa invite muritorii de rand (doar) sa isi imagineze cum ar putea arata o masina noua. De 16.7 milioane euro.

Asa cum precizam si anterior, in deschiderea materialului nostru, unicul exemplar oferit de compania Bugatti sub denumirea de La Voiture Noire este acompaniat de un motor extrem de familiar. Cu 16 cilindri, patru turbine si o capacitate de opt litri, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu dublu ambreiaj, in sapte trepte de viteza, pentru a livra rotilor de pe ambele punti 1.500 de cai, plus 1.600 Nm.

Bugatti La Voiture Noire

Bugatti La Voiture Noire

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Bugatti La Voiture Noire
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2021