Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1995 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1995 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 1995 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V si o capacitate de 5.4 litri livreaza persoanei de la volan - prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte de viteza, undeva in jurul a 326 de cai si 490 de Newton-Metri, potrivit anuntului oficial de vanzare.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria cu doua portiere in dotare - finisata intr-o nuanta superba de albastru, parte a exclusivistei game Individual, dar nici jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch si un design clasic in echipare nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

BMW 850Ci de vanzare

BMW 850Ci de vanzare

BMW 850Ci de vanzare

Reteta masinii realizate - in 1995, la comanda continua, la nivelul departamentului exterior, cu prelungirea frontala si difuzorul posterior imprumutate de la versiunea 850CSi, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie realizata din piele de culoare neagra si, din nou, albastra, daca mai trebuia precizat.

Nota de plata a impresionantului BMW 850Ci nu reprezinta - din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa viitorul cumparator se va bucura si de scaune fata cu numeroase functii de confort, de bancheta cu locuri individuale, de climatizare cu reglare automata. Si - nu in ultimul rand, de telefon.

Propulsia este asigurata, asa cum precizam si anterior, la inceputul materialului, de un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 5.4 litri - ajutat de o transmisie manuala cu sase trepte de viteza in operatiunea de livrare a valorilor maxime, de 326 de cai si 490 de Newton-Metri, potrivit actualului proprietar.

BMW 850Ci de vanzare

BMW 850Ci de vanzare

BMW 850Ci de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze BMW 850Ci de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2022