Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1998 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1998 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 1998 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un propulsor twin-turbo in sase cilindri. De circa 490 de cai.

Inceputul lunii martie va marca debutul primei vanzari organizate - anul acesta, de celebra casa de licitatii Gooding & Company, printre exemplarele programate sa isi faca aparitia in fata colectionarilor care planuiesc sa se prezinte, peste aproximativ sase saptamani, la evenimentul din Florida, numarandu-se si unicul Turbo R Cabrio oferit de compania RUF. Produs in urma cu 25 de ani, exclusivistul model cu plafon retractabil se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta intensa de portocaliu - cu mentiunea ca nici spoilerele agresiv stilizate sau jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

De cealalta parte a portierelor, la interior, impresionanta decapotabila germana, ce se bucura de serviciile unui benzinar cu o capacitate de 3.6 litri - dezvoltat pentru a livra persoanei din spatele volanului cu un design in doar trei spite o putere de 490 CP, beneficiaza si de o tapiterie de culoare neagra. Nu lipsesc din cabina - daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, nici scaunele sculptate atent, cu tetiere incorporate, nici vitezometrul gradat pana la echivalentul, in mile pe ora, al vitezei de 354 km/h, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o cutie manuala cu sase rapoarte, un sistem de tractiune integrala, discuri de franare perforate.

RUF Turbo R Cabriolet de vanzare

RUF Turbo R Cabriolet de vanzare

RUF Turbo R Cabriolet de vanzare

RUF Turbo R Cabriolet de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze RUF Turbo R Cabriolet de vanzare
mai multe