Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1999 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1999 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 1999 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Acompaniat de o nota de plata de 8.950 de euro, exclusivistul exemplar a parcurs circa 66.559 de kilometri pana la momentul de fata.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de verde, insa nici geamurile cu tenta fumurie ori interiorul imbracat in material textil de culoarea mentei nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

BMW Seria 3 de vanzare

BMW Seria 3 de vanzare

BMW Seria 3 de vanzare

Insotita de o nota de plata de aproximativ 8.950 de euro, aceeasi masina BMW Seria 3 cu doar 66.559 de kilometri parcursi in ultimii 25 de ani se mai poate lauda si cu o pereche de proiectoare de ceata, un set de scaune actionate electric, cu functie de memorare a pozitiei pentru sofer, climatizare cu reglare automata.

Daca vine vorba, in schimb, despre motorul de sub capota, exemplarul cu pricina a pregatit, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.895 de centimetri cubi. Pe benzina.

Conceput special pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 118 cai putere si 180 de Newton-Metri, acesta ar urma sa rezolve, cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, intr-un interval de 10.4 secunde, in timp ce viteza de top nu depaseste 206 kilometri pe ora.

BMW Seria 3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze BMW Seria 3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2024