Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un propulsor in 12 cilindri. Cu doua turbine si o capacitate uriasa - de 5.513 centimetri cubi.

Un exclusivist dealer din regiunea olandeza Vught isi intampina clientii care ii trec - in aceste zile, pragul alaturi de un vehicul extrem de special. Este vorba - mai exact, despre un S600 asamblat in urma cu aproximativ 16 ani, ce se remarca numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta din gama Designo: Silber Metallic.

Mercedes S600 de vanzare

Mercedes S600 de vanzare

Mercedes S600 de vanzare

Reteta specifica luxosului Mercedes cu patru portiere in dotare continua - la nivelul departamentului exterior, cu farurile echipate cu tehnologie Bi-Xenon, cu jantele in cinci spite masive si logo-urile laterale V12, in timp ce meniul interior culmineaza cu tapiteria din piele de culoare Graphite Green. Din gama Designo, din nou.

Acelasi impresionant S600 W221 se mai poate lauda - in cabina, si cu nenumarate ornamente realizate din lemn, cu un plafon finisat intr-o nuanta din gama Designo: Alpaca Gray, cu scaune fata si spate actionate electric, cu functii de incalzire, racire, masaj si memorare a pozitiei. Cu instalatie Harman Kardon si nu numai.

Oferta caracteristica respectivului autoturism se incheie cu un propulsor V12 twin-turbo - de 5.5 litri si undeva in jurul a 517 cai putere. Nota de plata a exemplarului cu o cutie automata in cinci rapoarte si tractiune spate, despre care se spune ca a parcurs 137.543 de kilometri pana la momentul de fata: 29.950 de euro.

Mercedes S600 de vanzare

Mercedes S600 de vanzared

Mercedes S600 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Mercedes S600 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2022