Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu zece cilindri in V si o capacitate de opt litri livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 615 CP.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de alb, cu nenumarate panouri realizate din fibra de carbon in echipare, insa adevarul este ca nici jantele pe 19 inch, din aluminiu, dotate cu anvelope Michelin Pilot Sport de pana la 345/30 nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

ASC Diamondback de vanzare

ASC Diamondback de vanzare

ASC Diamondback de vanzare

Lista atractiilor exterioare continua cu capota decupata a propulsorului V10 aspirat natural, evacuarea cvadrupla, montata lateral, si etrierele contrastante, de culoare rosie, pe cand reteta prezenta la nivelul departamentului interior cuprinde...

... inclusiv o instalatie audio de inalta fidelitate, cu difuzoare de la Alpine. Din cabina nu lipsesc - ce e drept, nici centurile de tip ham, semnate de specialistii Willans, nici tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele si microfibra, nici vitezometrul gradat pana la o viteza de 340 de kilometri pe ora sau ornamentele din fibra de carbon.

O creatie marca ASC, urmatorul Dodge Viper ofera un motor aspirat cu zece cilindri in V si o capacitate de opt litri, condimentat de McLaren Performance Technologies cu diferite accesorii sinonime cu un total de pana la 615 cai putere.

ASC Diamondback de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (148) Poze ASC Diamondback de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2023