Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2019 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2019 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2019 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de patru litri. Proiectat pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 720 de cai putere si 770 de Newton-Metri.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de verde, oferita de oficialii departamentului McLaren Special Operations in schimbul unei sume de aproximativ 12.360 de dolari, insa nici portbagajul de la Vorsteiner - realizat, similar carcaselor specifice blocurilor optice frontale si difuzorului posterior de aer, printre altele, din fibra de carbon, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva.

McLaren 720S de vanzare

McLaren 720S de vanzare

McLaren 720S de vanzare

Meniul caracteristic exteriorului continua - mai mult sau mai putin surprinzator - cu un set de jante forjate in combinatia 19/20 de inch si etriere de culoare galbena, pe cand interiorul combina diferite detalii negre cu elemente galben xenon pentru un contrast cu adevarat memorabil. Nu lipsesc din peisaj - din contra - nici insertiile de piele sau accentele de Alcantara, nenumarate priviri urmand sa atraga, de ce nu, si perechea de display-uri supradimensionate, scaunele atent sculptate, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, difuzoarele Bowers & Wilkins.

Acelasi McLaren 720S asamblat acum circa trei ani se mai poate lauda - totodata, si cu o motorizare V8 de 3.994 de centimetri cubi, dotata cu doua turbine pentru un total sinonim cu 720 CP si 770 Nm. Livrarea respectivelor valori se va face, oarecum inutil de adaugat, doar catre rotilor de pe puntea spate, printr-o cutie DCT echipata cu sapte rapoarte, de unde si un 0 - 100 km/h, in cazul de fata, in 2.9 secunde.

McLaren 720S de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze McLaren 720S de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2022