Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V, de 6.3 litri si undeva in jurul a 690 de cai putere.

Sfarsitul anului curent marcheaza debutul unui nou unicat pe lista de mari realizari a companiei Ferrari, oficialii producatorului cu sediul in Maranello publicand astazi primele fotografii si informatii ale proiectului BR20. Avand la baza un exemplar din seria GTC4 Lusso, impresionanta masina se remarca in special prin contrastul urias dintre partea frontala alungita si spatele scurtat - asemanator unui fastback.

Ferrari BR20

Propunerea specifica departamentului exterior continua cu aripile laterale extrem de bine sculptate, in timp ce meniul de la interior ofera o combinatie interesanta si neobisnuita de piele vintage, lemn de stejar si fibra de carbon.

Realizat la comanda unui client misterios - in schimbul unei sume necunoscute de bani, singurul Ferrari BR20 construit vreodata se mai poate lauda, printre altele, si de cu cateva cusaturi contrastante, cu scaune fata cu suport lateral marit, bancheta spate inlocuita cu o podea, instrumente de bord partial digital. Si, daca mai trebuia cumva mentionat, sistemul de infotainment al seriei GTC4 Lusso aflate la baza.

De la aceasta din urma provine si motorizarea aspirata cu 12 cilindri in V, de 6.3 litri si undeva in jurul a 690 de cai putere, capabila sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.4 secunde.

Ferrari BR20

Ferrari BR20

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ferrari BR20
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2021