Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Acompaniat de o lista cu dotari optionale ce depaseste valoarea de 150.000 de dolari, respectivul Porsche 992 Turbo S nu a parcurs decat 20 de kilometri pana la momentul de fata.

Se remarca in special prin caroseria finisata in nuanta Urban Bamboo - despre care se spune ca ar costa undeva in jurul a 100.000 de dolari, insa nici jantele finisate in doua culori - cu cinci spite si prindere centrala, sau plafonul din fibra de carbon nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am mai putea adauga.

Oferit in schimbul unei sume de aproximativ 500.000 de dolari, acelasi Porsche 992 Turbo S unic in lume a mai pregatit - la nivelul pachetului exterior, si o pereche de stopuri cu sticla clara, in timp ce meniul de la interior propune o tapiterie inspirata de legendarul 930 Turbo si cusaturi contrastante.

De altfel, odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai descoperi si un set de scaune cu actionare electrica si functii de incalzire, racire si memorare a pozitiei, si parasolare imbracate in Race-Tex, si lumini ambientale. Din peisaj nu lipeste insa nici instalatia audio de inalta fidelitate, ce poarta semnatura specialistilor Burmester.

In plan tehnic, singurul Porsche 992 Turbo S finisat in nuanta Urban Bamboo de pe planeta Pamant se bucura - similar celorlalte masini din serie, de un motor cu sase cilindri cilindri si doua turbine, propulsor cu o capacitate de 3.8 litri livrand ambelor punti, printr-o cutie PDK cu opt trepte, circa 650 de cai.

Porsche 911 Turbo S de vanzare

Porsche 911 Turbo S de vanzare

Porsche 911 Turbo S de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Porsche 911 Turbo S de vanzare
mai multe