Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Realizata la comanda, spectaculoasa decapotabila italiana pluseaza cu un motor V8 de 3.855 de centimetri cubi.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria cu doua portiere si un plafon retractabil din metal in dotare - finisata intr-o nuanta superba de turcoaz, pe nume Turchese Molvedo, insa nenumarate priviri ar trebui sa atraga si interiorul acompaniat de un volan multifunctional in trei spite, cu parte inferioara plata, si scaune sport.

Aceeasi masina comercializata de italienii de la Ferrari sub denumirea de Portofino M se mai poate lauda, in cazul de fata, si cu o tapiterie realizata din piele fina - in culoarea Aquamarine, si cu insertii de Kvadrat.

Opera departamentului de personalizare Tailor Made, impresionanta decapotabila este pusa in miscare - asemeni versiunii standard, de benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, cuplat la o transmisie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj. Livrarea valorilor maxime, de 620 CP si 760 Nm, se face catre puntea spate.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 3.45 de secunde, pe cand ecuatia 0 - 200 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 9.8 secunde.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o viteza maxima de peste 320 de kilometri pe ora. Conform italienilor de la Ferrari, masina prezentata publicului larg sub numele de Portofino M necesita - in medie, 11.3 litri de carburant la o suta de kilometri, consum corespunzator unor emisii de CO2 de 256 g/km.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2022