Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.496 de centimetri cubi livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 800 de cai putere si 718 Newton-Metri. Daca mai trebuia cumva precizat.

Se remarca in special prin nuanta metalizata de verde, pe nume Verde Medio, de la nivelul caroseriei cu doua portiere si un plafon retractabil proiectat sa dispara in 14 secunde, insa nici dungile contrastante, finisate in culorile Nero Daytona si Argento Nurburgring, de la nivelul capotei, portbagajului si, din nou, plafonului nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Proiectul departamentului de personalizare Tailor Made, urmatorul Ferrari 812 GTS a mai pregatit, la nivelul exteriorului, si un set de jante din aliaj cu cinci spite duble, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele Frau, cu insertii de material textil de la Kvadrat. Odata ajunsi in cabina, soferul si pasagerul vor mai descoperi, oarecum inutil de mentionat, si o pereche de scaune sport.

In plan tehnic, principalul punct de atractie consta, fara doar si poate, in benzinarul aspirat cu 12 cilindri in V si capacitate uriasa, de 6.5 litri. Sinonim cu un total de 800 de cai putere si 718 Newton-Metri, de unde si un sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.0 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, cu acceleratia la podea, pana la o viteza de 340 de kilometri pe ora.

Ferrari 812 GTS in Verde Medio

Ferrari 812 GTS in Verde Medio

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 August 2022