Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.496 de centimetri cubi livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 800 de cai putere si 718 Newton-Metri. Daca mai trebuia cumva precizat.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta neobisnuita de bronz, pe nume Bronzo Masaru, insa nici jantele din aliaj cu design in cinci spite duble nu vor trece complet neobservate. Dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Proiectul departamentului de personalizare Tailor Made, urmatorul Ferrari 812 GTS a mai pregatit, la nivelul exteriorului, si o evacuare cvadrupla, pe cand meniul de la interior scoate la iveala si o tapiterie realizata din piele. Plus lana.

Odata ajuns in cabina, cumparatorul exclusivistului autoturism pus in miscare de o unitate V12 de 6.5 litri, sinonima cu 800 CP si 718 Nm, se va mai bucura, oarecum inutil de mentionat, si de un volan cu o parte inferioara plata. Echipat cu padele.

Meniul respectivului model dotat cu un plafon retractabil culmineaza cu sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.0 secunde. Pretul de vanzare nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Ferrari 812 GTS in Bronzo Masaru

Ferrari 812 GTS in Bronzo Masaru

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 August 2022