Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare? Circa 464.238 de euro - potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate din China.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta nonconformista de roz - cunoscuta oficial sub denumirea de Ruby Star, insa nici farurile cu tenta fumurie ori stopurile clare nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Asamblat in cursul acestui an si scos - pe parcursul zilelor anterioare, la vanzare, in China, urmatorul Porsche 911 Turbo S se mai poate lauda, la exterior, si cu jante in doua culori, cu prindere centrala. Plus nenumarate elemente - inclusiv etrierele din dotarea discurilor perforate, in negru.

Porsche 911 Turbo S in Ruby Star

De cealalta parte a portierelor - la interior, lista atractiilor principale debuteaza cu o tapiterie din piele neagra si accente, de aceasta data, de Ruby Star. Nu lipsesc insa din cabina, mai mult ori mai putin surprinzator, nici cusaturile cu ata contrastanta.

Exclusivistul exemplar a mai pregatit, conform anuntului de vanzare publicat pe un site de specialitate din China, si un volan cu trei spite, praguri iluminate, o instalatie de climatizare cu reglare automata, ceasuri de bord partial digitale. Si, nu in ultimul rand, boxe de inalta fidelitate - marca Burmester.

Sub capota, propulsia este asigurata, oarecum inutil de adaugat, de catre un motor cu sase cilindri si o capacitate de 3.745 de centimetri cubi. Supraalimentat cu doua turbine pentru un total de aproximativ 650 de cai putere si 800 de Newton-Metri.

Rezultatul? Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea intr-un timp de doar 2.7 secunde, cu acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea - complet nestingherit, pana la o viteza maxima de 330 de kilometri pe ora, aparent.

Porsche 911 Turbo S in Ruby Star

Porsche 911 Turbo S in Ruby Star

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche 911 Turbo S in Ruby Star
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2022