Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Pus in miscare de un motor cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.0 litri, respectivul exemplar promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.5 secunde.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta neobisnuita de verde, cu nenumarate accesorii M Performance din fibra de carbon in dotare, insa nici farurile cu tehnologie laser sau evacuarea cvadrupla - ce poarta semnatura specialistilor de la Akrapovic, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic.

BMW M4 Competition Coupe xDrive de vanzare

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu un set de jante forjate si o pereche de stopuri cu tenta fumurie, in timp ce meniul interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare neagra, cu mentiunea ca din cabina nu lipsesc, daca mai trebuia cumva precizat, nici displayul cu afisaj curbat, scaunele sport - echipate cu multiple functii de confort, sistemul de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, ceasurile de bord digitale, instalatia audio de inalta fidelitate, de la Harman Kardon, etc.

Insotita de o nota de plata de aproape 155.000 de euro, respectiva masina - un M4 Competition Coupe xDrive cu o configuratie unica in lume, gazduieste sub capota un propulsor I6 twin-turbo de 2.993 de centimetri cubi si 510 CP, pe benzina. Astfel, cu acceleratia la podea, acul vitezometrului urca de la 0 la 100 km/h intr-un interval de 3.5 secunde - dezvaluie fisa cu specificatii tehnice.

BMW M4 Competition Coupe xDrive de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M4 Competition Coupe xDrive de vanzare
mai multe