Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Livrat alaturi de un motor cu opt cilindri in V si o capacitate de 4.4 litri, exemplarul in cauza promite sa sprinteze de la zero la 100 de kilometri pe ora in numai 3.8 secunde.

Craciunul a venit mult mai devreme - in acest an, pentru devoratorii de exclusivism. Unul dintre multiplii dealeri pe care compania BMW ii are pe teritoriul Marii Britanii intampinandu-si vizitatorii - pana la inevitabila aparitie a unei persoane cu dare de mana, alaturi de un X5 M Competition cu o configuratie unica in lume.

BMW X5 M Competition de vanzare

BMW X5 M Competition de vanzare

Disponibil in schimbul unei sume de aproximativ 105.490 de lire, respectivul model se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta nonconformista de verde - a la Lamborghini Huracan, accentele de albastru de la nivelul farurilor cu laser sau etrierele de culoare rosie nu vor trece complet neobservate, o afirmatie valabila, de ce nu, si in cazul capacelor din fibra de carbon ale oglinzilor retrovizoare sau, inutil de adaugat, numeroaselor detalii negre.

Asamblat in 2023, acelasi BMW X5 M Competition se mai poate lauda, la exterior, si cu jante din aliaj in combinatia 21 / 22 de inch, in timp ce interiorul ofera - oarecum dezamagitor, doar o tapiterie din piele neagra. Singurul element ceva mai deosebit constand in cusaturile albe - sinonime cu un binevenit contrast.

Insotit de un rulaj care depaseste - doar cu putin, ce este drept, 7.200 de kilometri, pachetul cu pricina continua, la nivel de cabina, cu scaune multifunctionale, sistem multimedia cu doua displayuri color in echipare, instalatie audio de inalta fidelitate, de la Bowers & Wilkins, si ceasuri de bord digitale, pe cand lista atractiilor tehnice cuprinde inclusiv cu propulsor V8 twin-turbo de 4.395 de centimetri cubi, cu 625 CP pentru un 0 - 100 km/h in 3.8 secunde.

BMW X5 M Competition de vanzare

BMW X5 M Competition de vanzare

BMW X5 M Competition de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze BMW X5 M Competition de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2023