O sa te indragostesti pe loc de el. Motivul pentru care acest Mercedes este extrem de special

O sa te indragostesti pe loc de el. Motivul pentru care acest Mercedes este extrem de special
  • Un exclusivist Mercedes CL70 AMG a fost scos la vanzare in Germania
  • Exemplarul cu pricina a parcurs numai 44.230 de kilometri pana in prezent
  • Nota de plata a masinii a fost fixata la nivelul sumei de 53.900 euro
Distribuie pe Facebook

Dimensiunile impunatoare ale caroseriei se vor asigura ca nu va trece niciodata neobservat in trafic, in timp ce motorul sau... ei bine, acesta este, de fapt, detaliul care trasforma urmatorul Mercedes CL intr-o aparitie extrem de speciala.

Il vezi asteptand in liniste la semafor, asa ca incepi timid sa ii studiezi toate detaliile. Exteriorul sau patratos te intriga si, totodata, farmeca. Descoperi insa logo-urile de la nivelul caroseriei si incepi deodata sa te intrebi ce-i cu acest Mercedes CL.

Ei bine, uite si raspunsul tau: exemplarul din cazul de fata apartine exclusivistei colectii CL70 AMG, a carei propulsie este asigurata de o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V, capacitate de sapte litri si putere maxima de aproximativ 500 CP.

Numai 24 de astfel de automobile au iesit in total de pe portile fabricii Mercedes, acesta impresionand inclusiv prin cei doar 44.230 de kilometri parcursi de la momentul fabricarii sale, din 1999, si pana in prezent. In plus, este singurul scos la vanzare.

Mercedes CL70 AMG de vanzareMercedes CL70 AMG de vanzare

Mercedes CL70 AMG de vanzareMercedes CL70 AMG de vanzare

Pretul sau se ridica la suma de 53.900 euro, iar printre caracteristicile cu care se poate lauda se numara si un interior imbracat in piele fina, decorat cu lemn masiv si, nu in ultimul rand, accesorizat cu dotari pe care unele masini nu le ofera nici la ora actuala.

Dintre acestea precizam scaunele reglabile electric, cu memorie si incalzire, trapa sau senzorii de parcare. Acelasi CL70 AMG dispune si de airbag-uri laterale sau climatizare automata, ecranul montat la nivelul consolei centrale completand lista echipamentelor de top.

Un alt element care separa acest Mercedes de celelalte automobile care circula pe sosea este sistemul audio in care s-au investit circa 14.000 de euro conform anuntului de vanzare. Stii si tu, pentru acele momente in care motorul V12 de 7.0 litri nu este suficient de zgomotos.

In cazul in care preferi versiunea in patru usi a modelului CL, iti reamintim de acele doua S-uri W140 aproape noi-noute, un 600SEL cu 2.412 km la bord si un 400SE rulat pentru 443 km, aflate in cautarea unui client dornic sa plateasca 300.000 de dolari.

Mercedes CL70 AMG de vanzareMercedes CL70 AMG de vanzare

Mercedes CL70 AMG de vanzareMercedes CL70 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes CL70 AMG de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2016