O sa uiti de orice masina noua dupa ce vei vedea cum arata acest BMW Seria 8 modificat complet de Alpina

O sa uiti de orice masina noua dupa ce vei vedea cum arata acest BMW Seria 8 modificat complet de Alpina
  • O sa uiti de orice masina noua dupa ce vei vedea cum arata acest BMW Seria 8 modificat complet de Alpina
  • Si mai impresionanta este insa reteta tehnica, care combina o cutie manuala in sase rapoarte cu un V12 aspirat
Distribuie pe Facebook

Si mai impresionanta este insa reteta tehnica, care combina o cutie manuala in sase rapoarte cu un V12 aspirat.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de trei decenii, dupa o cheltuiala de peste un miliard si jumatate de marci germane, vechea Serie 8 a reusit sa bifeze numeroase premiere.

O gama de motorizari formata exclusiv din unitati pe benzina, unele cu numai opt cilindri, altele de tip V12, dar si un design extrem de elegant, ce a bifat o victorie uriasa impotriva trecerii timpului, completeaza reteta BMW.

Alpina B12 5.7 Coupe

Aceasta avea sa fie insa doar punctul de plecare in cautarea perfectiunii pentru specialistii companiei Alpina, carora le datoram inclusiv existenta urmatorului B12 5.7 Coupe.

Finisata intr-o nuanta superba de rosu si decorata cu dungi contrastante de culoare alba, respectiva Serie 8 se bucura de toate ingredientele necesare notei zece cu felicitari, inclusiv jante cu aspect clasic, de tip multispita.

Prelungirea subtila atasata spoilerului fata si capota ventilata a motorului pun capat liste cu imbunatatiri exterioare, in timp ce interiorul mizeaza pe lemn masiv si piele fina.

Sub capota, acest BMW transformat in Alpina B12 5.7 Coupe vine cu o motorizare aspirata de tip V12, cu capacitatea cilindrica de 5.7 litri, care lureaza alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte pentru a livra rotilor spate 416 CP.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp mai mic de cinci secunde, cireasa de pe tort constand insa in viteza maxima care se ridica la 300 km/h.

Alpina B12 5.7 Coupe

Alpina B12 5.7 Coupe

Alpina B12 5.7 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Alpina B12 5.7 Coupe
mai multe