Oficial: Acesta este noul Audi RS5!

Oficial: Acesta este noul Audi RS5!
Este oficial! Audi a dezvaluit astazi primele imagini si detalii oficiale cu noul RS5, model ce va debuta in luna martie la Geneva Motor Show! Iar BMW M3 ar trebui sa se teama...
Distribuie pe Facebook

Zvonurile despre un posibil Audi RS5 curg pe internet de aproximativ trei ani, insa povestea de abia acum s-a incheiat. Constructorul din Ingolstadt a dezvaluit astazi modelul de varf al gamei A5, primele detalii confirmand informatiile din ultima perioada.

Oficial: Acesta este noul Audi RS5!

Asadar, sub capota vom regasi un motor V8 FSI de 4.2 litri, cu dubla admisie, ce dezvolta 450 cai putere la 8.250 rpm si 430 Nm intre 4.000 - 6.000 rpm. Noul Audi RS5 va sosi in standard cu o transmisie S tronic in sapte trepte, ce propulseaza coupe-ul german de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde. Viteza maxima este limitata la 250 km/h, insa Audi poate rezolva aceasta situatie, impingand limitarea pana la 280 km/h. Alte detalii includ o greutate de 1.725 kg, tractiune integrala quattro, sistem performant de franare si diferential central. 

Oficial: Acesta este noul Audi RS5!

In ceea ce priveste exteriorul, noul Audi RS5 nu poate trece neobservat. Spoilerul fata cu prize de aer uriase, aripile umflate si difuzorul spate ce gazduieste evacuarea dubla iti vor fura privirea. Mai mult de atat, coupe-ul din Ingolstadt vine cu un eleron ce se extinde automat la o viteza de 120 km/h si se retrage inapoi in portbagaj la 80 km/h.

Oficial: Acesta este noul Audi RS5!

La interior gasim volan in trei spite, scaune sport (optional sunt disponibile scaune bucket), pedale din aluminiu si insertii de fibra de carbon. De asemenea, logo-ul RS5 iti aminteste de fiecare data in ce masina esti...

Oficial: Acesta este noul Audi RS5!

Noul Audi RS5 va fi disponibil la vanzare in primavara acestui an, la un pret de baza de aproximativ 77.700 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Oficial: Acesta este noul Audi RS5!
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2010