Oficial: Aston Martin prezinta noul V8 Vantage N420 Roadster!

Desi vara s-a terminat, Aston Martin nu a rezistat tentatiei de a prezenta noul V8 Vantage N420 Roadster. Asemeni versiunii coupe, ultima creatie a britanicilor se poate lauda cu radacini adanci in lumea motorsportului.
Distribuie pe Facebook

Succesor al editiei speciale V8 Vantage N400, noul Aston Martin V8 Vantage N420 este propulsat de un motor in opt cilindri, cu o capacitate de 4.7 litri, ce dezvolta nu mai putin de 420 CP. Sigur, te-ai putea plange de o lipsa de putere, insa vestea buna este ca roadsterul britanic a scapat de aproximativ 27 de kilograme, multumita utilizarii din plin a fibrei de carbon.

Oficial: Aston Martin prezinta noul V8 Vantage N420 Roadster!

Mai mult de atat, Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster vine la pachet cu o suspensie modificata, ce asigura o manevrabilitate mai buna, un nou sistem de evacuare livrand un sunet cu adevarat infiorator. Daca la exterior jantele in zece spite se vor remarca inca de la prima aparitie a supercarului britanic, la interior scaunele din fibra de carbon sunt acompaniate de accente de Iridium si instrumente de bord in culoarea grafitului.

Oficial: Aston Martin prezinta noul V8 Vantage N420 Roadster!

In cazul in care noul Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster te-a convins deja, pretul sau porneste de la 96.995 lire sterline!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster
mai multe