OFICIAL: BMW ne face cunostinta cu noile M5 si M6 Competition Package

OFICIAL: BMW ne face cunostinta cu noile M5 si M6 Competition Package
Un plus de cativa cai putere, o suspensie complet revizuita si un sistem de franare accesorizat cu discuri carbon-ceramice. Acestea sunt principalele imbunatatiri pe care le aduce noul pachet Competition pentru modele BMW M5 si M6, pachet ce va fi disponibil la vanzare din vara acestui an.
Distribuie pe Facebook

Incepand cu luna iulie a acestui an, bavarezii de la BMW vor lansa pe piata noile M5 si M6 Competition, automobile ce promit atat un plus de performanta in linie dreapta, cat si o doza extra de manevrabilitate.

BMW M5 si M6 Competition Package

Astfel, comparativ cu modelele standard, noile BMW M5 si M6 Competition vin la pachet cu un propulsor V8 twin-turbo capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 575 cai putere, acceleratia de la 0 la 100 km/h coborand astfel cu circa 0.1 secunde. In ceea ce priveste acceleratia de la 0 la 200 km/h, automobilele bavareze de inalta performanta urmeaza a fi cu aproximativ 0.2 secunde mai rapide atunci cand sunt echipate cu optiunea Competition.

BMW M5 si M6 Competition Package

De asemenea, tot atunci cand sunt echipate cu optiunea Competition, modelele BMW M5 si M6 promit si o doza extra de manevrabilitate, de acest aspect urmand a se face vinovata in special suspensia complet revizuita si mai joasa cu pana la zece milimetri. In plus, nu au scapat neatinse nici diferentialul spate activ, dar nici modul M Dynamic (MDM) al sistemului DSC (Dynamic Stability Control), ambele tehnologii primind o noua setare.

BMW M5 si M6 Competition Package

La final, noile BMW M5 si M6 Competition se mai pot lauda pe plan tehnic si cu un sistem de franare accesorizat cu discuri carbon-ceramice, lista cu imbunatatiri continuand la nivel de aspect stilistic, acolo unde automobilele bavareze de inalta performanta se vor distinge de versiunile lor "normale" atat printr-un set de jante pe 20 inci, cu design in zece spite duble, cat si printr-un set de tips-uri finisate in negru cromat.

BMW M5 si M6 Competition Package

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW M5 si M6 Competition Package
mai multe