OFICIAL. Cel mai nou concurent pentru BMW X5 M are trei ecrane in bord si 575 CP sub capota

OFICIAL. Cel mai nou concurent pentru BMW X5 M are trei ecrane in bord si 575 CP sub capota
  • Range Rover prezinta versiunea imbunatatita a modelului Sport SVR
  • SUV-ul britanic de inalta performanta ofera acum nu mai putin de 575 CP
  • Pachetul tehnologic include, mai nou, si sistemul Touch Pro Duo
Distribuie pe Facebook

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici spoilerele agresiv stilizate, evacuarea cvadrupla sau jantele din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch.

La mai putin de trei ani si jumatate de la premiera sa mondiala, versiunea de top a modelului Range Rover Sport a primit mai multe imbunatatiri pentru o noua runda de 'dans' alaturi de BMW X5 M.

Comparativ cu varianta initiala, sub capota furiosului SVR convietuiesc acum 575 de cai putere, astfel ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora a coborat pana la 4.5 secunde.

In plus, optimizarile aduse unitatii in opt cilindri imping acum automobilul britanic de inalta performanta pana la o viteza maxima de 283 km/h, potrivit datelor publicate chiar in aceasta dimineata.

Range Rover Sport SVR Facelift

Din punct de vedere estetic, versiunea imbunatatita a modelului Range Rover Sport SVR anunta mici restilizari la nivel de spoilere, dar si o noua capota a motorului sau jante din aliaj pe 22 de inch.

Tot la nivel de exterior, clientii variantei de top a SUV-ului care concureaza cu BMW X5, printre altele, pot opta in premiera si pentru o nuanta metalizata Byron Blue sau ornamente din fibra de carbon.

Meniul interior scoate la iveala un nou schimbator de viteze si o noua pereche de scaune sport pentru ocupantii locurilor fata, insa nu acestea sunt cele mai importante modificari operate in cabina.

Asemeni modelului Velar, noul Range Rover Sport SVR isi va intampina pasagerii alaturi de doua display-uri tactile la nivelul consolei centrale, prin intermediul carora pot fi controlate toate functiile masinii.

Un display color si complet configurabil a fost montat inclusiv in spate volanului cu design in patru spite, rolul acestuia fiind de a afisa intrumentele de bord - vitezometrul, turometrul si asa mai departe.

Versiunea imbunatatita SUV-ului britanic de inalta performanta se mai poate lauda si cu faruri Matrix LED, un nou sistem de ionizare a aerului din cockpit sau o instalatie audio de 1.700 W, de exemplu.

Range Rover Sport SVR Facelift

Range Rover Sport SVR Facelift

Range Rover Sport SVR Facelift

Range Rover Sport SVR Facelift

Range Rover Sport SVR Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Range Rover Sport SVR Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2017