Oficial: Ferrari dezvaluie noul FF, un break cu traditie!

Oficial: Ferrari dezvaluie noul FF, un break cu traditie!
Asteptarea a luat sfarsit! Italienii de la Ferrari au dezvaluit primele fotografii oficiale cu noul FF (Ferrari Four), un supercar revolutionar si cu adevarat unic. Mai mult de atat, ultima creatie a constructorului din Maranello se lauda si cu un sistem de tractiune integrala, plus capacitatea de a primi pana la patru pasageri la bordul sau.
Distribuie pe Facebook

Asa cum au promis, italienii de la Ferrari au dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale cu noul FF (Ferrari Four), un break cu traditie ce se bucura de tractiune integrala si patru scaune individuale. Important de specificat, ultima creatie a constructorului din Maranello este doar un concept momentan si nu isi anunta, cel putin oficial, intentiile de a inlocui actualul 612 Scaglietti.

Oficial: Ferrari dezvaluie noul FF, un break cu tradtie!

In ceea ce priveste detaliile tehnice, noul Ferrari FF se lauda cu un motor V12 de 6.3 litri, ce trimite puterea tuturor celor patru roti prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj si sapte trepte. Asadar, cu 660 cai putere la bord si o greutate de aproximativ 1.800 kilograme, ultimul model al constructorului italian este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde, in timp ce viteza maxima este de 335 km/h. In plus, vorbind de unul dintre cele mai practice modele Ferrari din istorie, noua creatie a celor din Maranello poate gazdui pana la patru persoane si ofera o capacitate de incarcare de 450 litri (pana la 800 litri cu bancheta spate rabatata).

Oficial: Ferrari dezvaluie noul FF, un break cu tradtie!

Din punct de vedere estetic, Ferrari FF reprezinta o combinatie intre 458 Italia si 599 GTB, partea din spate specifica unui break fiind insa o caracteristica unica a noului model. Aspectul interiorului ramane momentan un mister, insa cel mai probabil viitorii pasageri vor descoperi numeroase inspiratii preluate de la micul California. Debutul oficial va avea loc in primavara acestui an, la Geneva Motor Show.

Ferrari dezvaluie noul FF, un break cu traditie!



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2011