Oficial: Lexus a dezvaluit conceptul LF-Ch

Oficial: Lexus a dezvaluit conceptul LF-Ch
Dupa o luuunga serie de imagini "scapate" pe internet, Lexus a dezvaluit in final conceptul LF-Ch, ce va debuta oficial saptamana viitoare la Frankfurt Motor Show.
Distribuie pe Facebook
Asa cum se poate observa si in fotografiile de mai jos, noul Lexus LF-Ch ia forma unui hatchback sportiv in cinci usi. La exterior avem spoilere agresive, montanti B de culoare neagra, manerele usilor spate "ascune" in montantii C, jante in cinci spite pe 20 inci si eleron integrat in linia plafonului. Interiorul este specific unui concept si vine cu insertii de piele, aluminiu polisat si lemn.

De asemenea, Lexus a dezvaluit si dimensiunile conceptului sau. Cu o lungime de 4.300 mm, latime de 1.790 mm, inaltime de 1.400 mm si un ampatament de 2.600 mm, conceptul LF-Ch se apropie foarte mult de Audi A3 Sportback (4.292 mm in lungime, 1.765 mm latime, 1.423 mm inaltime si 2.578 mm in ampatament).

Noul Lexus LF-Ch beneficiaza de un tren de rulare full hibrid, acest lucru insemnand ca modelul poate fi condus in regim 100% electric, fara emisii de CO2 si cu un zgomot redus.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Lexus LF-Ch
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2009