Oficial: Noua masina de la Audi e aproape la fel de rara ca un Bugatti de 2.4 milioane euro. Cum arata in realitate

Oficial: Noua masina de la Audi e aproape la fel de rara ca un Bugatti de 2.4 milioane euro. Cum arata in realitate
  • Oficial: Noua masina de la Audi...
  • ... e aproape la fel de rara ca un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo in cinci cilindri - cu o capacitate de 2.5 litri, dezvolta undeva in jurul a 400 CP. Conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani, inca de la finalul lunii noiembrie, impresionantul RS Q3 edition 10 years stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcat. Oferit intr-un numar limitat la doar 555 de unitati, respectivul model iese in evidenta, la exterior, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta mata sau metalizata, in functie si de preferintele fiecarui client in parte, de gri, multiple priviri urmand sa atraga insa si jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch, plus sase spite duble.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune debuteaza cu tapiteria realizata - partial, din piele de culoare neagra, acelasi vehicul de inalta performanta bucurandu-se, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si de accente de microfibra. Din meniu nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am glumi cu nimic, nici cusaturile sub forma de fagure, instrumentele de bord digitale, insertiile din carbon.

Meniul caracteristic spectaculosului RS Q3 edition 10 years culmineaza cu o unitate 2.5 TFSI de 400 de cai putere, exclusivistul SUV din gama Audi promitand sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de numai 4.5 secunde. Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o viteza de top limitata, optional, la 280 de kilometri pe ora, lista echipamentelor si dotarilor optionale continuand cu discurile de franare ceramice, cu diametrul de 19 inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe