Oficial: Noua masina de la BMW e de peste 5.05 ori mai rara decat un Bugatti Chiron

Oficial: Noua masina de la BMW e de peste 5.05 ori mai rara decat un Bugatti Chiron
  • Oficial: Noua masina de la BMW e de peste 5.05 ori mai rara decat un Bugatti Chiron
  • Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine dezvolta undeva in jurul a 530 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine dezvolta undeva in jurul a 530 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si trecut recent - in 2022, printr-un facelift minor, primul Seria 8 cu patru portiere se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta dezvolta impreuna cu artistul Jeff Koons.

Disponibila intr-un numar limitat - de doar 99 de unitati, respectiva masina vine cu o combinatie speciala de culori si elemente de design la nivelul caroseriei, pe cand interiorul se remarca prin mixtul oarecum neobisnuit de piele rosie, albastra, dar si maronie, daca mai trebuia cumva precizat.

BMW 8 x Jeff Koons

BMW 8 x Jeff Koons

BMW 8 x Jeff Koons

Avand la baza versiunea de motorizare comercializata sub indicativul M850i xDrive Gran Coupe, exclusivista varianta pe nume BMW 8 x Jeff Koons este animata de un V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.4 litri. Ce livreaza - oarecum inutil de mentionat, rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 530 de cai putere.

Cu pedala de acceleratie la podea, respectiva masina ar trebui - prin urmare, sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.9 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic anuntand, printrele altele, si o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

BMW nu a oferit - pentru moment, niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la pretul de vanzare pentru versiunea europeana, insa varianta destinata pietei din SUA a noului 8 x Jeff Koons este insotita, aparent, de o nota de plata de 350.000 de dolari. De 3.5 ori mai mare fata de suma ceruta pe M850i xDrive Gran Coupe.

BMW 8 x Jeff Koons

BMW 8 x Jeff Koons

BMW 8 x Jeff Koons

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (123) Poze BMW 8 x Jeff Koons
mai multe