Oficial: Noua masina de la Mercedes e de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la Mercedes e de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la Mercedes...
  • ... e de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Disponibila in doar 100 de unitati, impresionanta sportiva in numai doua portiere are ca sursa de inspiratie monopostul F1 W13 E Performance.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul unui nou Mercedes oferit in serie limitata, celebrul producator auto german publicand - in cursul zilei de joi, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului AMG SL 63 4Matic+ Motorsport Collectors Edition.

Comercializata intr-un numar limitat la 100 de exemplare, versiunea in cauza are la baza, dupa cum o sugereaza, de altfel, si denumirea sa, actualul AMG SL 63 4Matic+, astfel ca se bucura de serviciile unui V8 cu doua turbine, plus o capacitate cilindrica de patru litri - pe benzina, proiectat pentru a livra ambelor punti circa 585 CP.

Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ Motorsport Collectors Edition

Meniul caracteristic exclusivistei variante continua, mentioneaza un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, cu o transmisie automata in noua rapoarte si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in 3.6 secunde.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic se incheie - intr-un final, cu viteza de top de circa 315 kilometri pe ora, pe cand lista atractiilor vizuale cuprinde, dupa cate au tinut sa precizeze sefii companiei cu sediul in Stuttgart, inclusiv o combinatie de elemente exterioare si detalii interioare inspirate de monopostul F1 W13 E Performance.

Altfel spus, din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici insertiile de negru ori argintiu, accentele contrastante de verde, ornamentele confectionate din fibra de carbon, cusaturile rosii, ceasurile de bord digitale si configurabile.

Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ Motorsport Collectors Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ Motorsport Collectors Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2023