Oficial: Noua masina de la Toyota e de peste 83.3 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la Toyota e de peste 83.3 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la Toyota e de peste 83.3 ori mai rara...
  • ... decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo cu sase cilindri in linie si o capacitate de trei litri dezvolta undeva in jurul a 430 de cai putere.

Inceputul lunii aprilie gazduieste premiera unei noi editii speciale a controversatei Toyota Supra A90, compania japoneza publicand la sfarsitul saptamanii trecute, cu numai cateva zile in urma, primele fotografii si detalii oficiale ale variantei botezate GR Supra GT4 "50 Edition". Conceputa special pentru a celebra succesul comercial al versiunii GR Supra GT4, ce a reusit sa adune 50 de comenzi pana la finalul anului 2021, respectiva masina va fi produsa in doar sase unitati, doua pentru America de Nord, doua pentru Europa si, daca mai trebuia cumva precizat, doua pentru Asia.

Toyota GR Supra GT4 "50 Edition"

Toyota GR Supra GT4 "50 Edition"

Oferita in schimbul unei sume de circa 175.000 de euro, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat de presa publicat de niponi, aceasta se remarca printr-un design familiar la nivelul departamentului exterior, reteta standard fiind condimentata cu unele elemente aerodinamice proaspete, precum prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata sau eleronul posterior de dimensiuni generoase.

La interior, de cealalta parte a portierelor, noua editie speciala pe nume Toyota GR Supra GT4 "50 Edition" a renuntat la toate dotarile de confort specifice versiunii de strada, principalele atractii caracteristice variantei comercializate intr-un numar de sase unitati constand, evident, in scaunele de la OMP si plansa de bord din fibra de carbon. Caracteristici oarecum normale pentru o masina de curse ce ar trebui sa isi faca aparitia intr-o serie de campionate nord-americane, europene si asiatice, unde va fi insotita de un motor I6 turbo, de trei litri, ce dezvolta aproximativ 430 CP.

Toyota GR Supra GT4 "50 Edition"

Toyota GR Supra GT4 "50 Edition"

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Toyota GR Supra GT4 "50 Edition"
mai multe